/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Oksefiles. Stegetermometer temp ??? HASTER
Fra : Mogens Egan


Dato : 16-12-00 09:53


Hej

Jeg har 50-års fødselsdag idag og skal stege en oksefilet til 'kold
udskæring'

Steanvisning 200 grader en time, men da jeg har en ovn med indbygget
stegetermometer:

ER DER NOGEN DER VED HVOR VARM EN OKSEFILES SKAL VÆRE FOR AT BLIVE
MØR MED FIN RØD VED KOL UDSKÆRING (EFTER NØDVENDIG HVILETID)


Mvh

Mogens


Mogens@Egan.dk


 
 
Jan Boegh (16-12-2000)
Kommentar
Fra : Jan Boegh


Dato : 16-12-00 10:42

"Mogens Egan" <egan@post6.tele.dk> wrote in message
news:MPG.14a54bf2b907a58e989682@news.inet.tele.dk...

> ER DER NOGEN DER VED HVOR VARM EN OKSEFILES SKAL VÆRE FOR AT BLIVE
> MØR MED FIN RØD VED KOL UDSKÆRING (EFTER NØDVENDIG HVILETID)

Jeg ville hive den ud af ovnen, når stegetermometret viser 60 grader (ja,
rent faktisk nok allerede ved 58 grader, men min famillie vil gerne have
meget rødt kød). Du skal være opmærksom på, at centertemperaturen stiger
noget gennem hviletiden.

mvh
Jan



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177511
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408596
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste