/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
ÅL I GELÉ
Fra : Teddy Stich


Dato : 13-12-00 14:03

Er der nogen der kan hjælpe mig ?

Jeg er en ubehjælpsom mand som desværre har lovet og svoret på, at mine
gæster til julefrokost skal have " ÅL I GELÉ" - men jeg aner ikke hvordan
denne ret tilberedes !
Kan nogen hjælpe mig - jeg vil blive overlykkelig.
Jeg har været i forbindelse med samtlige fiskeforretninger i København, men
ingen har disse ål, men fortæller, at jeg selv kan lave det af stegeål.
Jeg kan altså få ålene, men hvad skal jeg så gøre ?

HJÆLP

Hilsen og god jul til alle
Teddy



 
 
Kæld Gydum (13-12-2000)
Kommentar
Fra : Kæld Gydum


Dato : 13-12-00 23:57

Hej Teddy Stich ...

Kokkens ÅL I GELÉ ....

Ålen renses, skæres i stykker på ca. 4 Cm. længde, sættes over
i kold vand med eddike, salt, hel peber, lauerbærblade, finskåret
løg, gulerødderog persillestilke, afskummes godt og koges i ca.
12-15 minutter, hvorefter den tages op og afkøles. Afklaring af
fiskefonden foretages med æggehvider samt 30 g udblødt gelatine pr. 1.
Dette koges langsomt i 10 minutter og sigtes gennem et klæde.
Bunden i randforme dækkes med gele, og når denne er stivnet,
dekoreres der med tomatstykker (befriet for skind og kærner)
og grønne bønner. Herpå lægges ålestykkerne, og den næsten
stivnede gele hældes forsigtigt over. Når randen er fuldstændig kold,
dyppes den i lunkent vand, vendes forsigtig ud på et fad og pyntes
med citron og persille.

Med venlig hilsen samt Held & Lykke

GLÆDELIG JUL ....... !!!
Kæld Gydum
--
E-Mail: oz1pll@qsl.net
Homepage: http://www.qsl.net/oz1pll
Medlem af FIDUSO - Se www.fiduso.dk
Man har et standpunkt, til man ta'r et nyt. (J.O. Krag)






Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177511
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408596
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste