Tue, 12 Dec 2000 01:12:00 +0100 skrev "Kæld Gydum" <oz1pll@qsl.net>
Hej Kæld,
>Personligt vil jeg nok ikke stege Ænderne dagen før de
>skal bruge - langtidssteg dem om formiddagen stil dem
>koldt - skær dem ud - læg dem i en ren bradepande og
>pensel dem med andefedt lige før de skal varmes i en
>meget varm ovn ...
Lutter gode råd; jeg havde selv gået og tænkt over det - og selvom jeg
anser mig selv for meget erfaren i et køkken, er and/gås ikke hvad jeg
laver særligt ofte.
Din anvisning har derfor givet mig lidt ro i sindet - tak.
Og så er jeg helt enig i din betragtning om at det er synd at
langtidsstege svinekam; den skal have et brag af en stegning og ligge
indpakket - med sværen fri - og trække mens anden/gåsen genvarmes og
bliver sprød.
Mvh,
René
www.rene.hjorth.com