|
| Nu vi snakker om Glögg Fra : /**Susan**\\ |
Dato : 23-11-00 21:30 |
|
Hej.
Jeg skal til USA og holde jul, og vil i den forbindelse slæbe en masse
Danske juletraditioner med. (konfekt, ris a la mande) I den forbindelse vil
jeg gerne lave noget glögg, men problemet er, at moderen i familien ikke kan
tåle alkohol. Er der en måde, hvorpå man kan lave glögg uden noget, eller
meget meget lidt alkohol i ?
Jeg takker.
Susan
| |
Klaus Alexander Seis~ (23-11-2000)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 23-11-00 21:52 |
|
Susan skrev:
> Er der en måde, hvorpå man kan lave glögg uden noget,
> eller meget meget lidt alkohol i?
Det bliver let noget sødt stads, men: brug rød druesaft eller
alkoholfri rødvin i stedet for rødvin, og anvend Irmas glögg-
ekstrakt, som er meget koncentreret.
// Klaus
--
><>°
| |
N/A (17-12-2000)
| Kommentar Fra : N/A |
Dato : 17-12-00 18:19 |
|
| |
Rikke Faber (17-12-2000)
| Kommentar Fra : Rikke Faber |
Dato : 17-12-00 18:19 |
|
Hej
Se her er en opskrift på glögg uden alkohol:
25 g mandler
1 dl. rosiner
5 dl vand
½ stk hel kanel
5 stk hele nelliker
4 dl hyldebær saft
½ appelsin
½ citron
Smut mandlerne og snit den på langs i strimler
kom rosinerne og kun 1 dl vand i en gryde
bring det i kog, sluk, rør om og lad gryden stå med låg i 10 min.
tilsæt derefter saft og 4 dl vand.
Varm op til det koger.
Kom saften af appelsin og citron i - smag til
sever straks.
God jul og god fornøjelse!
Kærligst Rikke
Bager <kaj_p@email.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:915rnb$2mrg$1@news.cybercity.dk...
>
> "_/**Susan**\_" <alwaysPLEASE_DONT_SPAM_ME@cool.dk> skrev i en meddelelse
> news:8vjuo6$2ig8$1@news.cybercity.dk...
> > Hej.
> >
> > Jeg skal til USA og holde jul, og vil i den forbindelse slæbe en masse
> > Danske juletraditioner med. (konfekt, ris a la mande) I den forbindelse
> vil
> > jeg gerne lave noget glögg, men problemet er, at moderen i familien ikke
> kan
> > tåle alkohol. Er der en måde, hvorpå man kan lave glögg uden noget,
eller
> > meget meget lidt alkohol i ?
> >
> > Jeg takker.
> >
> > Susan
> >
> > nu er det sådan at alkohol fordamper ved 70*
> så hvis du koger det godt forsvinder det af sig selv
>
>
| |
|
|