/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Nu vi snakker om Glögg
Fra : /**Susan**\\


Dato : 23-11-00 21:30

Hej.

Jeg skal til USA og holde jul, og vil i den forbindelse slæbe en masse
Danske juletraditioner med. (konfekt, ris a la mande) I den forbindelse vil
jeg gerne lave noget glögg, men problemet er, at moderen i familien ikke kan
tåle alkohol. Er der en måde, hvorpå man kan lave glögg uden noget, eller
meget meget lidt alkohol i ?

Jeg takker.

Susan



 
 
Klaus Alexander Seis~ (23-11-2000)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 23-11-00 21:52

Susan skrev:

> Er der en måde, hvorpå man kan lave glögg uden noget,
> eller meget meget lidt alkohol i?

Det bliver let noget sødt stads, men: brug rød druesaft eller
alkoholfri rødvin i stedet for rødvin, og anvend Irmas glögg-
ekstrakt, som er meget koncentreret.


// Klaus

--
><>°

N/A (17-12-2000)
Kommentar
Fra : N/A


Dato : 17-12-00 18:19



Rikke Faber (17-12-2000)
Kommentar
Fra : Rikke Faber


Dato : 17-12-00 18:19

Hej

Se her er en opskrift på glögg uden alkohol:

25 g mandler
1 dl. rosiner
5 dl vand
½ stk hel kanel
5 stk hele nelliker
4 dl hyldebær saft
½ appelsin
½ citron

Smut mandlerne og snit den på langs i strimler
kom rosinerne og kun 1 dl vand i en gryde
bring det i kog, sluk, rør om og lad gryden stå med låg i 10 min.
tilsæt derefter saft og 4 dl vand.
Varm op til det koger.
Kom saften af appelsin og citron i - smag til
sever straks.

God jul og god fornøjelse!

Kærligst Rikke



Bager <kaj_p@email.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:915rnb$2mrg$1@news.cybercity.dk...
>
> "_/**Susan**\_" <alwaysPLEASE_DONT_SPAM_ME@cool.dk> skrev i en meddelelse
> news:8vjuo6$2ig8$1@news.cybercity.dk...
> > Hej.
> >
> > Jeg skal til USA og holde jul, og vil i den forbindelse slæbe en masse
> > Danske juletraditioner med. (konfekt, ris a la mande) I den forbindelse
> vil
> > jeg gerne lave noget glögg, men problemet er, at moderen i familien ikke
> kan
> > tåle alkohol. Er der en måde, hvorpå man kan lave glögg uden noget,
eller
> > meget meget lidt alkohol i ?
> >
> > Jeg takker.
> >
> > Susan
> >
> > nu er det sådan at alkohol fordamper ved 70*
> så hvis du koger det godt forsvinder det af sig selv
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408881
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste