Jeg kan anbefale indtil flere.
Jeg vil dog anbefale dig, at kigge lidt på nettet, når du alligevel har
adgang.
Prøv en af følgende:
http://www.kalu.dk Forretning med speciale i vildt og eksotisk mad. Klik på
opskrifter
http://opskrifter.sol.dk/ Også kaldet Mortens opskriftsamling. Her kan du
finde mange opskrifter indsendt af privatpersoner.
Et lille råd fra mig. Hold dig til de klassiske opskrifter uden for manget
tilsætning af diverse ting. En dyreryg skal smage af dyreryg og ikke andet.
Husk at drikke en rigtig god kraftig vin til.
Velbekomme
/John E. Larsen
"Peter Larsen" <prl@privat.dk> wrote in message
news:3c18cc19$0$94380$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej Ng
>
> Jeg selv der ikke er jæger har fået en halv dyreryg (bagerste del og den
er
> frossen pt.) på ca 4,5kg , og jeg ved ikke hvad jeg stiller op med den ,
er
> der nogen der har en god opskrift , vil jeg da gerne høre nærmere.
>
> På forhånd tak
>
> Peter Larsen
>
>