Din svinemørbrad er bare skøn i tynde skiver på et stykke groft
rugbrød med en god røræg og en tot karse.
Mvh. Margit
Mads Tilst <mads_tilst@hotmail.com> skrev i en
nyhedsmeddelelse:xCJR7.6864$z4.895973@news000.worldonline.dk...
> Hej I madkloge.
>
> Jeg faldt over et tilbud på røget, kogt svinemørbrad i Kvickly i går, og
> købte en med det formål at lade den indgå i en julefrokost på mandag.
> Men... jeg mangler egentlig nogle gode ideer til tilberedning og
> tilbehør. Hvad kunne I forestille jer at gøre sådan en lidt interessant
> med?
>
> Egne ideer: Jeg har allerede lavet krydret rødkål (a la W. Bosse - den
> er go'!), og forestiller mig noget med ovnstegte kartofler med ditto
> pærer og måske svesker til. Men jeg har ikke bestemt mig for de øvrige
> retter endnu.
>
> --
> Med venlig hilsen / Kind regards
> Mads Tilst
>
>
www.group7.dk - a cappella
>
>