Med hensyn til eddike/hvidvinseddike foretrækker jeg at retten er meget
syrlig (sket ved et uheld). Under normale omstændigheder er ca. 2½ til 3 dl.
passende.
Med venlig hilsen
Børge Paasch
"Finn Christensen" <info@webhusetNOSPAMZ.dk> skrev i en meddelelse
news:V6xR7.2781$Q3.324187@news010.worldonline.dk...
> "Lis Paasch" <paasch@mail1.stofanet.dk> skrev i en meddelelse
> news:3c156875$0$311$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> > Surrib laves på mange forskellige måder, alt efter hvilken
> > by man kommer fra, men du kan få den opskrift jeg benytter
> > mest.
> >
>
>
> Tusind tak!
> Det var nemlig noget mere specifikt end det jeg selv havde
> fundet.
> Så den opskrift må jeg lige gemme
>
>
>
> Finn
>
>