/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Jensen Sovs.
Fra : Jess Hansen


Dato : 09-12-01 20:20

Her er en opskrift som jeg har fundet på nettet.

Whisky sauce - Jensens Bøfhus:

100 g smør
1 lille ds tomatpuré
¼ l piskefløde lidt sukker lidt peber og meget salt.
2 tsk rosmarin
2 spsk whisky ( jeg kan anbefale en hel del mere end 2spsk.)
Smør og tomatpuré koges sammen.
Resten af ingredienser tilsættes herefter.
Saucen småkoger i 2-3 minutter.


V. H.

Jess




 
 
Finn Christensen (10-12-2001)
Kommentar
Fra : Finn Christensen


Dato : 10-12-01 16:40

Jeg plejer at bruge den fra Supermarkedet.
Alle er nok enige om, at Jensens saucer fra supermarkedet IKKE
smager "som det skal", men jeg tror at jeg har fundet
hemmeligheden !!!

Sæt den over 4-5 timer før du skal bruge den påå MEGET svag
varme. Den må gerne lige op og vende med en kogning i et minuts
tid, men så SKAL den stå på SVAG varme i MANGE timer.
Så skal i bare smage løjer !!!!!

Man får den rigtige konsistens og den for stærke smag forsvinder
!!!

Fidusen gælder faktisk på alle de jensen saucer der fåes i
supermarkedet. Dog ikke bearnaisen


Finn
- der blev valgt som formand for "foreningen til bevarelsen af
Jensens flødetomatsauce" ved i offentlighed at sige: "Den dag de
hælder den her sovs på flasker vil jeg aldrig mere drikke andet.
Og det hjalp åbenbart




Torben Abildgaard (11-12-2001)
Kommentar
Fra : Torben Abildgaard


Dato : 11-12-01 11:40

Så er det sgu da hurtigere at lave den selv, knold!

--
vh ¸.·´¯)
><> ´ Torben
Finn skrev:
>Jeg plejer at bruge den fra Supermarkedet...
>Sæt den over 4-5 timer før du skal bruge den påå MEGET svag
varme...




Finn Christensen (12-12-2001)
Kommentar
Fra : Finn Christensen


Dato : 12-12-01 01:04

"Torben Abildgaard" <pialykke@fjernmigget2net.dk> skrev i en
meddelelse
news:3c15e25a$0$62284$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Så er det sgu da hurtigere at lave den selv, knold!
>


NÅ tak for kaffe !!!
Er man nu en knold fordi man kommer med et godt tip og ellers
ikke har noget imod at det godt kan/må tage tid at lave noget
god mad???

Hvis det handler om at alting bare skal gå lynhurtigt, så er det
nemmeste jo, at LØBE ned til nærmeste Jensens Bøfhus og købe det
der, eller også kan man jo spise leverpostejmadder eller flyve
ned til en MacDonalds og nyde de overdrevent flotte kullinariske
oplevelser man får der.......


Finn



Torben Abildgaard (18-12-2001)
Kommentar
Fra : Torben Abildgaard


Dato : 18-12-01 00:01

Som regel køber man færdigsovs i supermarkedet for at spare
tid. Hvis man efterfølgende skal bruge en halv dag på at
gøre skidtet spiseligt, er der næppe sparet nogen tid. Og så
ville jeg blot lave den selv. Jeg bruger i hvert fald aldrig
så lang tid på dyppelsen, knold ;D

--
vh ¸.·´¯)
><> ´ Torben
Finn Christensen skrev i meddelelsen ...
>"Torben Abildgaard" <pialykke@fjernmigget2net.dk> skrev i
en
>meddelelse
>news:3c15e25a$0$62284$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>> Så er det sgu da hurtigere at lave den selv, knold!
>>
>
>
>NÅ tak for kaffe !!!
>Er man nu en knold fordi man kommer med et godt tip og
ellers
>ikke har noget imod at det godt kan/må tage tid at lave
noget
>god mad???




Jess Hansen (12-12-2001)
Kommentar
Fra : Jess Hansen


Dato : 12-12-01 21:22

Jeg skal ellers love for at en lille sjov opskrift i en nyhedsgruppe kan få
folk til at små skændes.

Jeg ville jo bare videre give en god opskrift på en populær sovs.

Jess



Finn Christensen (13-12-2001)
Kommentar
Fra : Finn Christensen


Dato : 13-12-01 03:35

"Jess Hansen" <vin@rus.dk> skrev i en meddelelse
news:3c17bd0b$0$62317$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Jeg skal ellers love for at en lille sjov opskrift i en
nyhedsgruppe kan få
> folk til at små skændes.
>

Tjaaa, jeg blev sur over at man skal kaldes idiot


> Jeg ville jo bare videre give en god opskrift på en populær
sovs.
>


Nemmerlig. Og så kommer der brok ud af al venligheden. Tåbeligt.

Men din opskrift skal da KLART prøves


Finn



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408869
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste