Ole Damgaard <odg@dr.dk> wrote:
> Prisniveauet er stadig lavt - afhængig af hvor du går hen. Du kan stadig få
> en
> halv liter fadøl for en femmer på de små knejper der ligger lidt væk fra
> de værste turiststrøg. Men vil du absolut spise med udsigt til Karlsbroen
> får du osse lov at betale for det.
> Hoteller en pensionater lidt udenfor city kan stadig fås til et par hundrede
> kroner for et dobbeltværelse.
> Sidst jeg var der fulgte jeg en masse gode råd fra en vis Mads Bielefeldt,
> som har skrevet en alternativ guide på nettet:
>
http://www.pcpages.com/mbs/PraGuide.html
> hans anvisninger er virkelig værd at følge - selv om nogle af restauranterne
> og ølstederne er lidt svære at finde, er det værd at give sig tid til det,
> hvis
> man gerne vil opleve et prag der er mere lokalt.
Tak, Ole, for de mange gode oplysninger. Husker godt det gode, tjekkiske
fadøl. Og den gode skinke!
Var en gang på en ølstue, hvor hanen til fadølsanlægget var en
pumpepistol à la dem, der sidder på en benzinstander - det var virkelig
effektivt.
--
venlig hilsen,
Mich. Ottosen - og det var så det
for en signatur