/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Dagens tips - 2. dec.
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 02-12-01 07:08

Madgale på nettet!
www.madgale.dk

Hvis man savner inspiration til en nem middagsret, der kan laves på kort
tid, eller til en avanceret og måske tidskrævende opskrift til
gæstebudet, så har en ny dansk portal på internettet flere bud. Den nye
netside Madgal.dk, indeholder bl.a. artikler om mad og vin (endnu er der
ret få), konkurrencer og salg af varer mv.
Opskriftsdelen ser umiddelbart overskuelig ud. Sværhedsgraden og
tidsforbruget er angivet. Fin hjælp, selv om man ikke uden videre kan
finde en forklaring på skalatrinene. Madgal.dk har desuden allieret sig
med en række kendte kokke, bl.a. Claus Meyer og Morten Heiberg m.fl...

Her er en lille smagsprøve fra de Madgale..

Stegt svinekam:
(4 pers.)

Sværhedsgrad: 3
Samlet tid: 2:30

Du skal bruge:
1½ kg svinekam med svær
2 stk gulerødder
2 spsk løg
3 fed hvidløg
2 spsk olie
1 stk selleri
1 blad laurbærblad
½ tsk kommen
1 tsk paprika
salt
peber (friskkværnet)

Sådan gør du:
1. Rids sværen med 1 ½ cm's mellemrum med en skarp kniv.
2. Hak kommensfrøene, pil hvidløget og hak det fint. Rør begge dele med
olie og paprika. Gnid stegen grundigt med blandingen, pak den i
sølvpapir og lad den stå køligt natten over.
3. Tænd ovnen på 200 gr. (varmluft: 180 gr.)
4. Pak stegen ud af folien og kom salt ned mellem de enkelte svær. Krydr
med salt og peber. Læg stegen på en rist i en bradepande, så sværen
ligger så lige som muligt. Sæt den på den midterste rille i den varme
ovn.
5. Lad nu kammen stege 30 minutter. Hæld af og til lidt stegefedt over.
Pil løg, gulerødder og selleri, og skær alt i terninger. Det andet
hvidløg pilles kun. Alle grøntsager og laurbærbladet lægges med i
bradepanden.
6. Ovnen skrues ned til 180 gr. Tilsæt ½ l vand. Lad nu kam og
grøntsager stege i ca. 1 ½ time.
7. Tag stegen ud af ovnen og lad den hvile i ca. 20 minutter. Hæld sky
og grøntsager gennem en sigte i en gryde og lad den eventuelt koge noget
ind. Smag saucen til og servér den til stegen.
8. NB: Tilberedelsen starter dagen før.

Opskriften er fra bogen Basic Cooking, som kan købes her..
Klik her  - eller her  - eller her  - eller så her da..


Q
o /\
/ \ /**\
-.- . /***\
\( )/ /*****\
_||_ ||

Fortsat go' weekend!
--
Mvh.
Peter W. Bosse
Det Digitale Køkken



 
 
Kim Juul (02-12-2001)
Kommentar
Fra : Kim Juul


Dato : 02-12-01 11:11


"Peter W. Bosse" <peterw.bosse@worldonline.dk> skrev i en meddelelse
news:hCkO7.2849$K4.512247@news010.worldonline.dk...
> Madgale på nettet!
> www.madgale.dk
>
Du har været lidt for hurtigt på tasterne, Peter.


adressen er www.madgal.dk



--
Kim Juul
----------------
bager-kim@mail.dk
Besøg min side om bager og konditorfaget
www.bager-kim.dk



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177510
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408585
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste