/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Itialiensk mel til brød
Fra : @m


Dato : 28-11-01 17:10

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan få dejen til at hæve godt nok når jeg laver
brød af itialiensk mel, den har det med at "flade" ud inden/når den kommer
i ovnen (200-230C)

Forslag, ideer, opskrifter modtages med tak

Mvh
@m



 
 
Peter W. Bosse (29-11-2001)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 29-11-01 05:55

"@m" <markers@sol.dk> skrev i meddelandet...
> Jeg synes ikke rigtigt jeg kan få dejen til at hæve godt nok når jeg
> laver brød af itialiensk mel, den har det med at "flade" ud inden/når
> den kommer i ovnen (200-230C)
>
> Forslag, ideer, opskrifter modtages med tak

Jeg tror du skal have lidt hvedemel i din dej. Jeg bruger fx gerne 50%
hvedemel, men mindre kan også lade sige gøre. Prøv dig frem.

--
Mvh.
Peter W. Bosse

Som du sikkert har hørt, er det 1. januar for sent at komme
af med alle de der udenlandske mønter, du har liggende
nederst i kommodeskuffen. Støt en god sag og giv mønterne
til Røde Kors:
http://193.89.187.233/rodekors_sub_5/default.asp?id=85



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408872
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste