"Rune Bjerregaard" skrev i en meddelelse
> Nogen der kender en god opskrift til fedtfattig valgflæsk.. ?
>
> I disse 30%s dage må man jo passe på med hvad man serverer for gæsterne.
>
> Det haster selvsagt lidt!
Bitter Gammeldansk suppe.
En Pia Kjærsgaard koges og kødet pilles af benen. Der er ikke meget smag i
denne suppe i sig selv, så tilsæt derfor bitre kydderurter for at opnår den
rette stemning. Pas på: Mange mennesker oplever akut mavesurhed ved
indtagelse af denne suppe. Det eneste gode ved suppen er faktisk, at Pia kun
kan bruges en gang og så er hun ude af billedet.
Valgflæsk med brudte løfter:
En del Nyrup, en del efterlønsreform steges i sit eget fedt til det har
mistet troværdigheden. Herefter tilsætte lidt Radikal opbakning.
Barselsgryde
Denne sammenkogte ret hedder barselsgryde fordi den skal simre i et år. Hvad
skal man ellers få tiden til at gå med hvis man har barsel i et år.
Ingedienserne er få, da der ikke generetl er den store opbakning til den
ret. En Jan Sjursen og en fri abort koges mør i en kop altervin.
Undskyld hvis jeg støder nogen - det er kærligt ment....
(måske med
undtagelse af Pia...hun kan da kun smage bittert....
Kåre