/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Dagens opskrift!
Fra :
Peter W. Bosse
Dato :
18-11-01 06:56
Spækket mælk (gl. opskrift):
- Er engentlig mælk tilberedt med spæk. Retten, som her består af mælk
tyknet med æg og tilsat spæk i små tern. Kendes bl.a. også under navnet
lait lardé og larded milk.
½ l sødmælk
8 sammenpiskede æg
250 g saltet flæsk (må ikke forvekles med "røget, saltet flæsk")
¼ g safran
smør til stegning
Flæsket skæres i meget små tern. Alle ingredienser koges forsigtigt
sammen under omrøring til det stivner. Massen kommes i en sigte foret
med et klæde og afdryppes grundigt mens den køler og stivner. Skæres i
skiver, der smørristes på pande.
Velbekomme!
--
Mvh.
Peter W. Bosse
En af Europas ældste kogebøger er på dansk.
Den findes i to udgaver hhv. fra sidst i 1200-tallet
og først i 1300-tallet.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177557
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408874
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.