"Jesper" skrev d. 16-11-01 21:58 dette indlæg :
> Hej.
> Vi har i vores kasse fra Årstiderne fået en fennikelknold, men vi
aner ikke
> hvad vi skal bruge den til.
> Så alle gode råde modtages med glæde.
>
> På forhånd tak
> Charlotte og Jesper.
>
>
Prøv at snitte den fint, sautere den i smør og tilsæt piskefløde. Smag
til med salt og peber og kog ind til passende konsisens. Halvt hvidvin
og piskefløde er også fint. Dejligt tilbehør til ristet laks.
Eller snit den, sauter i smør og læg den i en forbagt tærtebund.Skør en
brie i tynde skiver og fordel overnover.Hæl æggemasse/fløde ved og bag i
ovn. Camembert kan også bruges.
m.v.h. Jette
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"