|
| Sur sød sovs Fra : Torben Brøndum |
Dato : 16-11-01 14:31 |
|
hej derude,
Hvordan laves den samme sur sød sovs, som man får
på en kinesisk restaurant - har I en opskrift ??
(skal imponere konen !!)
Hilsen Torben Brøndum
| |
¯`·.¸Onkel Jan®¸.·´¯~ (18-11-2001)
| Kommentar Fra : ¯`·.¸Onkel Jan®¸.·´¯~ |
Dato : 18-11-01 20:38 |
|
Grillstegte spareribs med sur-sød sauce (4-6 pers.)
Saftige spareribs tilberedt på havegrill eller i ovn ledsaget af sur-sød
sauce.
1 kg spareribs af svinekød
Sur-sød sauce:
½ agurk
2 spsk vegetabilsk olie
1 hakket løg
¾ dl purerede eller siede dåsetomater
2 spsk fiskesauce
1 spsk ris- eller hvidvinseddike
2 spsk sammenpresset, brun farin
½ hakket, udkernet, rød chili
1.. Læg spareribsene i en stor gryde, dæk med vand og kog op. Skru ned for
blusset og lad simre i 20 minutter. Tag gryden af blusset og lad
spareribsene dryppe godt af. Opbevar kødet på køl, til det skal tilberedes
på barbecue.
2.. Sur-sød sauce: Skær agurken igennem på den lange led og fjern
kernerne, med en teske. Skær agurken i skiver. Varm olien op i en gryde,
tilsæt løg og sauter i 3 minutter. Kom alle de øvrige sauce-ingredienser
undtagen agurkeskiverne i gryden og kog op. Skru ned for blusset og lad
saucen simre 1 minut. Tilsæt agurketern og kog videre yderligere 1 minut.
3.. Steg spareribsene over glødende kul på en havegrill eller under en
ovngrill, til de er gyldne over det hele. Hæld saucen over kødet og server.
<
"Torben Brøndum" <tbr@Xhenning-poulsen.dkX.dk> skrev i en meddelelse
news:Gx8J7.164$B4.24353@news000.worldonline.dk...
> hej derude,
>
> Hvordan laves den samme sur sød sovs, som man får
> på en kinesisk restaurant - har I en opskrift ??
>
> (skal imponere konen !!)
>
> Hilsen Torben Brøndum
>
>
| |
Torben Brøndum (21-11-2001)
| Kommentar Fra : Torben Brøndum |
Dato : 21-11-01 09:44 |
|
hej "¯`·.¸Onkel Jan®¸.·´¯)" <ask@me.com>
Den prøver jeg - tak for svar
Hilsen Torben Brøndum
| |
|
|