|
| Kommentar Fra : Ysseven |
Dato : 23-12-06 21:47 |
|
Fandt dette link på nettet: www.sitecenter.dk/begin/vinleksikon
Der står om bundfald: Flaskevinens naturlige udskillelse under lagring. Kan forekomme i større eller mindre udstrækning. Er absolut ikke skadeligt, men derimod ofte et sundhedstegn fra vinens side, da det ofte forekommer i forbindelse med nænsom filtrering og er rester af farvestofudskillelse eller vinsten.
Jeg ville da prøve at åbne den og se, hvad der sker... Men hav' måske for en sikkerheds skyld en reserveflaske, som du er sikker på!?
| |
| Accepteret svar Fra : vagnr | Modtaget 100 point Dato : 23-12-06 23:46 |
|
De fleste Proseccoer er det der hedder frizzante, dvs svagt mousserende, vine, der som regel ikke har lang holdbarhed. Nogle er spumante, der minder om champagne og tit er lavet efter champagnemetode, de er som regel dyrere og holder længere.
Men jeg er helt enig med ysseven, du skal ikke satse på den som nytårsvin uden en reserveflaske, og det kan ikke skade at prøve. Men jeg prøvede for nogle år siden nogle rigtige champagner, jeg havde haft liggende et par år. De første tre flasker skulle voldes op og havde ingen bobler, men der var heldigvis en fjerde. Så du kan sagtens risikere at gassen er gået af, og så er det lissom ikke så sjovt længere.
| |
| Godkendelse af svar Fra : janpersson |
Dato : 16-01-07 17:00 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|