|
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 23-12-06 07:20 |
|
Når du har hældt skyen fra og det har fået lov til at stå lidt, så vil fedtet lægge øverst som noget tyndt lidt gennemsigtigt noget, det bliver bare tydeligere når det er blevet stift.
Men du behøver jo sådan set ikke at skumme fedtet fra.
Når anden er brunet og du hælder vand i bradepanden, så lægger du også hals, vinger, indmad og afpuds i bunden af bradepanden og lader det stege med, skyen hældes så gennem en sigte over i en gryde, og her drysser du så hvedemel ud over og lader det suge fedtet, så pisker du sovsen godt igennem og smager til som du plejer.
mvh
Per
| |
| Accepteret svar Fra : vagnr | Modtaget 40 point Dato : 23-12-06 08:18 |
|
Hæld den varme sky op i en gennemsigtig kande, lad det stå lidt, tag en ske og hold bladet (laffet hvis det skal være fint) i toppen af skyen, hvor fedtet ligger. tryk en anelse ned så fedtet løber ind i skeen, og hæld fedtet ud (eller i en skål, andefedt er dejligt til smørrebrød, fx. pølse, men skal helst blandes med svinefedt for ikke at være for flydende) og bliv ved til der næsten ikke er fedt tilbage.
Din sovs bliver ikke så fed som hvis du har fedtet med.
Og jeg plejer at hælde en anelse fløde i skyen, så bliver skyen lidt mælket, og det er nemmere at se forskel på fedt og sky.
Det lyder indviklet, når man skriver det, men er pærelet
God jul
| |
| Godkendelse af svar Fra : lexusmerlot |
Dato : 23-12-06 09:16 |
|
Tak for svaret vagnr.
Det var et godt svar. De andre forøvrigt også.
Glædelig jul.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|