/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
and
Fra : fabia79
Vist : 636 gange
50 point
Dato : 19-12-06 19:34

Hej kan man lave anden dagen før, hvis man kan bliver den så lige så god.....
God jul...

 
 
Kommentar
Fra : netper


Dato : 19-12-06 19:37

Hej Fabia

Ja du kan sagtens lave anden dagen før, og den bliver næsten lige så god.

Se opskift her:
http://www.dk-kogebogen.dk/info/link-til-os/hoejtid/jul/julemiddag/and-forstegt.php

Mvh
Per


Kommentar
Fra : Klumme


Dato : 19-12-06 19:46

Yes Fabia. No problems.

Alm. brugt på restauranter - catering firmaer med mange bestillinger eller større familier hvor andemængden ikke kan være i ovnen på en gang, eller man bare ikke gider makke med det på selve festdagen (hos mig ). Så brug du bare Netpers vejledning

Kommentar
Fra : Klumme


Dato : 19-12-06 19:47

PS.

En fidus ved den metode er, at du kan vente med at skære anden / gåsen ud til den er kold / lunken, så du ikke brænder nallerne. Udskæringerne bliver osse pænere.

Accepteret svar
Fra : ElseR

Modtaget 50 point
Dato : 20-12-06 08:22

Du kan også koge den først
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=19305
Jeg vil selv gøre det på den måde i år - og jeg tror det bliver godt og mere saftig end når man steger den i ovn. Når jeg koger mine egne høns og de køler ned i suppen bliver kødet i hver til fælde meget saftig.
Mvh Else

Godkendelse af svar
Fra : fabia79


Dato : 21-12-06 18:00

Tak for svaret ElseR.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste