/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Forret m. kinarejer/tigerrejer
Fra : MSS
Vist : 11259 gange
100 point
Dato : 13-12-06 12:19

Hej

Jeg søger en nem og lækker forret med kinarejer - gerne en afprøvet og ikke "blot" et link til en hjemmeside.

mvh
MSS

 
 
Accepteret svar
Fra : frieda

Modtaget 110 point
Dato : 13-12-06 12:29

Gambas con ajo y jerez (rejer med hvidløg og sherry)

En go' slat olivenolie (og den skal være go) i en pande
finthakket hvidløg (ikke knust) efter smag
steg et øjeblik (ikke mer, ellers svides hvidløgen)
rejerne i
et stor håndfuld persille (optøet frossen kan godt bruges i en snæver vending)
et skvæt sherry
steger et par minutter, ikke længere, da rejerne ellers bliver "træge"

Serveres med det samme med en masse go' brød, da væden er så god, at hver eneste dråbe skal tørres op med brødet

Min spanske svigermors rejer vækker altid jubel og er lavet på få minutter.

Go' appetit

frieda

Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 13-12-06 17:14

Hej
Denne er gennem prøvet opskrift ,den er kanon -hvis man er til ost!!!

400 gram pillede store rejer
150 gram gorgonzola
Olivenolie
Salt og peber
brød til croutoner

Hæld lidt olivenolie på panden og steg rejerne et par minutter,kom dem op i et ildfast fad ,skær gorgonzolaen i terninger og fordel dem over rejerne .

Varm det hele i ovnen på 180 grader i et par minutter til osten er smeltet ,

Server på varme tallerkner og drys finthakket persille over og server varme croutoner de er stegt i lidt olie og 1 fed hvidløg.



Kommentar
Fra : IceCap


Dato : 13-12-06 18:43

Når det "bare" er til en forret KAN DU spidde dem på spyd og grille/stege dem med hvidløg, servere med salat og lækkert brød. Det er en hitter.

Hvis der er som rigtig hovedret KAN DU stege dem med krydderier efter ønske og når det er gjort hælder du madlavningsfløde over og serverer med ovennævnte tilbehør og jasminris. Du kan selvfølgelig gøre det samme bare med mindre mængder og servere det som forret.

Begge forslag tager ganske kort tid, under ½ time. Også som hovedret, der er det faktisk risen der tager længst tid.

God appetit.

Kommentar
Fra : IceCap


Dato : 13-12-06 18:43

Når det "bare" er til en forret KAN DU spidde dem på spyd og grille/stege dem med hvidløg, servere med salat og lækkert brød. Det er en hitter.

Hvis der er som rigtig hovedret KAN DU stege dem med krydderier efter ønske og når det er gjort hælder du madlavningsfløde over og serverer med ovennævnte tilbehør og jasminris. Du kan selvfølgelig gøre det samme bare med mindre mængder og servere det som forret og uden ris.

Begge forslag tager ganske kort tid, under ½ time. Også som hovedret, der er det faktisk risen der tager længst tid.

God appetit.

Godkendelse af svar
Fra : MSS


Dato : 15-12-06 14:05

Tak for svaret frieda.

God weekend
MSS

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste