/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Opskrifter til en hel Serrano
02-12-06 15:41
: Olesen-50
02-12-06 18:40
: mcloud
22-12-06 06:49
: jesper.s
22-12-06 07:21
: Olesen-50
Opskrifter til en hel Serrano
Fra :
jesper.s
Vist : 586 gange
74 point
Dato :
02-12-06 14:52
Hej.
Er der nogen der har nogle gode opskrifter til brug af en Serrano (tørret skinke). Jeg har lige købt en hel, men mangler opskrifter til andet brug end kun skåret i tynde skiver.
På forhånd Tak!
Accepteret svar
Fra :
Olesen-50
Modtaget 84 point
Dato :
02-12-06 15:41
http://www.google.dk/search?hl=da&q=t%C3%B8rret+skinke%2Bopskrifter&meta=
en del at vælge imellem
Kommentar
Fra :
mcloud
Dato :
02-12-06 18:40
hej
Den bedste måde at servere den på er vel som Tapas eller med noget flødestuvet spinat og et godt brød til.
Eller rullet om friske basilikumblade og et par stænk god olivenolie og høvlet parmasan.
mvh mcloud
Godkendelse af svar
Fra :
jesper.s
Dato :
22-12-06 06:49
Tak for svaret Olesen-50.
Kommentar
Fra :
Olesen-50
Dato :
22-12-06 07:21
Velbekomme, og glædelig jul
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.