Hej 1133.
Jeg er mest til det traditionelle og uanset hvad der står på pakken med andelår / andebryst, så gør jeg det som altid
Tø dem op og tør dem af i køkkenrulle. Gnid groft salt over det hele og læg dem med skindsiden opad, på bagepapir i en lille bradepande. Hæld vand i bradepanden til det når halvt op på lårene (andens
) - ind i ovnen ved 180 grader i ca. 45 minutter.
Når lårene er lige ved at være færdige, tager du bradepanden ud og hælder det tilbageblevne vand (som nu er blevet til stegesky) i en kasserolle (sæt lårene ind i ovnen igen med lidt nyt vand ved).
Andeskyen i kasserollen skummer du nu for fedt (der plejer ikke at være ret meget, måske intet) - og så jævner du og smage til med salt og peber. Hvis sovsen ikke smager af så meget kan du prøve at komme en knivspids sukker i, eller en enkelt sødetablet.
Tilbehøret er (selvfølgelig) rødkål, hvide, brune og franske kartofler, andesovsen samt surt og sødt.
MUMS siger jeg bare - og velbekomme
Desserten kan du købe færdig i dit supermarked, du kan købe de små glas med Ris á La Mande, det hælder du over i portionsglas og pynter med lidt ekstra jordbærsyltetøj - hvis du er rigtig sød, så smutter du en mandel og gemmer den i din kones dessertglas - og mandelgaven.....kommer lidt an på....
- kunne være et kys
HOV nu så jeg lige at du har købt de frosne kartoffelbåde - jamen der er da osse gode og du kan snildt bruge det andet tilbehør til dem osse
God fornøjelse med at forkæle din kone
Venlig hilsen Dorthe.