|
| Klaring af vin? Fra : Reichstein | Vist : 4791 gange 37 point Dato : 21-11-06 12:47 |
|
Jeg har forsøgt mig med fremstilling af vin, og nu vil jeg gerne have den "klaret".
Jeg ved man kan bruge æggehvider, men:
Hvordan er fremgangsmåden?
Kommes de bare op i vinen?
Hvordan fjerner man hviderne bagefter?
| |
|
Spørgsmålet går på brugen af æggehvider!
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 21-11-06 13:56 |
| | |
|
Jeg har selv prøvet søgning på Google, - og det er rigtigt, der står at man kan bruge hvider, men ikke hvordan.
Jeg tror, at bøger om vinfremstilling beskæftiger sig med kemiske produkter álá Matas, så hvis andre har et bud, - så welkommen!!
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 21-11-06 14:34 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : Reichstein |
Dato : 21-11-06 14:35 |
|
Tak for svaret ans. Det var lige det jeg manglede.
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 21-11-06 14:49 |
|
Hvordan kan du vide, at det er piskede æggehvider?? og ikke friske der bare skal lægges i??
Hvis du er sikker på at hviderne skal være piskede, hvordan kan det så være du ikke troede på mig, da jeg skrev det første gang??
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 21-11-06 14:55 |
|
Hvordan er fremgangsmåden? Hvor mange æggehvider pr L vin??
Kommes de bare op i vinen?
Hvordan fjerner man hviderne bagefter? Tja det må jo så blive gætteværk??
Jeg håber ikke der er nogle der køber dette svar, for så bliver de da skuffede
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|