|
 | Accepteret svar Fra : Camillasmoster  |  Modtaget 110 point Dato : 15-11-06 18:46 |
|
Jeps:
Creme:
200 g flødeost naturel
125 g smør
250 g flormelis
1 tsk. vanillesukker
Røres godt og smøres ovenpå den færdige kage.
Hanne
| |
 | Kommentar Fra : netper  |
Dato : 15-11-06 18:46 |
| | |
|
Jeg si'r dig, det er mååms!
| |
|
en appelsin glasur.
appelsiner og gulerødder er en fantastisk kombination.
er ikke selv så god til at lave glasur, men istedet for vand, bruger du friskpresset appelsinsaft.
du kan jo så tilsidst pynte med appelsinskiver og give frisk iskoldt creme fraice til.
mvh....miss.j
| |
 | Kommentar Fra : karenD  |
Dato : 15-11-06 18:54 |
|
YES, der var den Moster!
Er opskriften beregnet til en bradepande?
| |
 | Kommentar Fra : vaxen  |
Dato : 15-11-06 19:11 |
|
Jeg har også en rigtig god en - oprindeligt taget fra en krydderikage:
Tyk chokoladeglasur
175 g margarine
375 g flormelis
1 æg
2 spsk kakao
Det hele blandes sammen i en gryde og varmes op under omrøring til det bliver en ensartet masse.
Passer til en halv bradepande
Vaxen
| |
|
jamen tak for tilliden..
er selv vild med gulerodskager og boller, så den glasur ved jeg er fortrinlig til gulerødder og frisk er den....
ligesom revet gulerod og appelsin er lækkert...
skøøøøøøøøøøøøøøønt...
miss.j.
| |
|
Karen D - jeg ville nok lave dobbeltportion til en bradepande.
Portionen passer til en rugbrødsform, alt efter hvor tyk glasuren skal være.
| |
 | Kommentar Fra : karenD  |
Dato : 16-11-06 10:32 |
|
Camillasmoster: Ok, super...
Vaxen: den ser da også bare lækker ud - jeg må da vist have bagt noget mere, så jeg også kan afprøve dén...
Jeg lader spørgsmålet stå lidt, så andre også kan få glæde af jeres gode ideer...
| |
|
Velbekomme!
Ja, det er sartme GUF fru Christoff!
| |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|