/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Glasur til gulerodskage
Fra : karenD
Vist : 4731 gange
100 point
Dato : 15-11-06 18:36

Hej alle.

Jeg har lige bagt en gulerodskage med kanel og valnødder, men jeg synes der mangler noget. Er der nogen, der har et forslag til en god glasur?

Venlig hilsen Karen

 
 
Accepteret svar
Fra : Camillasmoster

Modtaget 110 point
Dato : 15-11-06 18:46

Jeps:

Creme:

200 g    flødeost naturel
125 g    smør
250 g    flormelis
1 tsk.    vanillesukker

Røres godt og smøres ovenpå den færdige kage.


Hanne

Kommentar
Fra : netper


Dato : 15-11-06 18:46

Jeg Vil tro at en flødeostglasur ville passe godt til.

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=20580

Mvh
Per



Kommentar
Fra : Camillasmoster


Dato : 15-11-06 18:47

Jeg si'r dig, det er mååms!

Kommentar
Fra : missjosephine


Dato : 15-11-06 18:54

en appelsin glasur.
appelsiner og gulerødder er en fantastisk kombination.
er ikke selv så god til at lave glasur, men istedet for vand, bruger du friskpresset appelsinsaft.
du kan jo så tilsidst pynte med appelsinskiver og give frisk iskoldt creme fraice til.
mvh....miss.j

Kommentar
Fra : karenD


Dato : 15-11-06 18:54

YES, der var den Moster!

Er opskriften beregnet til en bradepande?

Kommentar
Fra : karenD


Dato : 15-11-06 18:57

og endnu en god ide fra missjosephine... Tak for det



Kommentar
Fra : vaxen


Dato : 15-11-06 19:11

Jeg har også en rigtig god en - oprindeligt taget fra en krydderikage:

Tyk chokoladeglasur

175 g margarine
375 g flormelis
1 æg
2 spsk kakao

Det hele blandes sammen i en gryde og varmes op under omrøring til det bliver en ensartet masse.
Passer til en halv bradepande

Vaxen



Kommentar
Fra : missjosephine


Dato : 15-11-06 19:22

jamen tak for tilliden..
er selv vild med gulerodskager og boller, så den glasur ved jeg er fortrinlig til gulerødder og frisk er den....
ligesom revet gulerod og appelsin er lækkert...
skøøøøøøøøøøøøøøønt...
miss.j.

Kommentar
Fra : Camillasmoster


Dato : 15-11-06 23:02

Karen D - jeg ville nok lave dobbeltportion til en bradepande.

Portionen passer til en rugbrødsform, alt efter hvor tyk glasuren skal være.

Kommentar
Fra : karenD


Dato : 16-11-06 10:32

Camillasmoster: Ok, super...

Vaxen: den ser da også bare lækker ud - jeg må da vist have bagt noget mere, så jeg også kan afprøve dén...

Jeg lader spørgsmålet stå lidt, så andre også kan få glæde af jeres gode ideer...





Godkendelse af svar
Fra : karenD


Dato : 16-11-06 12:38

Tak for svaret Camillasmoster. Huuuh, det bliver godt!

Kommentar
Fra : Camillasmoster


Dato : 16-11-06 13:04

Velbekomme!

Ja, det er sartme GUF fru Christoff!

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste