|
| hvorfor forvarmer man en ovn? Fra : jobestar | Vist : 6642 gange 100 point Dato : 02-08-06 12:40 |
|
Hej
Jeg undrer mig altid over hvorfor man skal forvarme en ovn ved madlavning?
Jeg gør det aldrig og min mad smager altså som alt muligt andet mad der er blevet varmet i en ovn..
| |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 02-08-06 13:14 |
|
Det behøver man heller ikke, man skal bare være forberedt på, at hvis der f.eks. i en opskrift står forvarmet ovn, så passer tiderne ikke hvis det er en kold ovn man sætter tingene i.
Ved bagning er det dog nødvendigt, da det har noget med dejens hæveevne at gøre, at det bliver varmet op så hurtigt som muligt.
mvh dova
| |
| Kommentar Fra : jobestar |
Dato : 02-08-06 13:20 |
|
okay mange tak for svarene Det lyder ret fornuftigt.
mhh, hvordan fungerer det her.. skal jeg vælge det svar jeg synes gav bedst information eller kan jeg også dele point ud til alle?
mvh Oscar
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 02-08-06 13:24 |
|
Du accepterer det svar du syntes hjalp dig mest.
Hvis man vil dele point ud til alle i en tråd, er man nød til at oprette tråde/spørgsmål med henvisning til dette spørgsmål og stile spørgesmålet til den man nu har lyst til at give point,,, ehm det lød vist temmelig rodet??
| |
| Godkendelse af svar Fra : jobestar |
Dato : 02-08-06 13:33 |
|
Tak for svaret Nordsted1.
okay tak for det
well så for du pointene.. lyder lidt besværligt med at dele dem ud. Der burde kandu.dk lave en funktion ligesom på eksperten.dk hvor man bare vælger flere brugere ved at holde ctrl. knappen nede.
men også mange tak til de andre der svarede..
Hygge
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|