/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Bøffer!
10-07-06 12:50
: MacMadsen
10-07-06 12:53
: o.v.n.
11-07-06 11:32
: upyoursmate
Bøffer!
Fra :
upyoursmate
Vist : 672 gange
100 point
Dato :
10-07-06 12:45
Hvor på dyret sidder de forskellige stykker kød; entre cote, tyksteg, filet, skanken, mørbrad osv..
Mvh. U.
Accepteret svar
Fra :
MacMadsen
Modtaget 110 point
Dato :
10-07-06 12:50
der er hælp at hente her:
http://www.slagteren.net/photogallery.php?album=1
Kommentar
Fra :
o.v.n.
Dato :
10-07-06 12:53
Hvor på dyret? Når jeg læser videre kan jeg gætte, at det må være oksen, du spørger om
prøv at se her:
http://www.dk-kogebogen.dk/billeder-partering/udskaring-okse.php
Godkendelse af svar
Fra :
upyoursmate
Dato :
11-07-06 11:32
Tak for svaret MacMadsen.
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408924
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.