1 grøn peberfrugt
4 svineschnitzler (á 125 g)
2 spsk MAZOLA keim betyder kim eller spire og öl er olie
1 dåse majs (tørvægt 140 g)
1 dåse kidneybønner (tørvægt 150 g)
1 dåse hvide bønner (tørvægt 250 g)
1 pose KNORR FIX til chili con carne
Tilberedning:
1: Halver peberfrugtbælgen, fjern kernerne, vask og skær i strimler. Steg skinkeschnitxlerne i hed (keim)olie, fjern dem og stil varmt. Kom peberfrugtstrimlerne på panden og damp 3-5 minutter.
2: Lad majs og bønner dryppe af og tilsæt 300 ml koldt vand, rør poseindholdet fra FIX til chili con carne i og rør mens det gives et opkog. Lad det småkoge 5 minutter under låg ved svag varme. Server chili-grønsagerne og scnitzlerne.
Mvh Sonja