Hvor mange personer er det omkring til?
Jeg laver mad til omkring 400 hver dag, så min opskrift skal reduceres en hel del..
Jeg har opskrifter på en masse pasta salater, du kan få et par stykker af dem så må du se om det er nogle der er brugbare ellers må du få flere..
(skriver kun indholdet og dressingen, da jeg ikke kender antallet af pers. så der ikke bliver for meget pasta.. )
Dressing:
1/4 eller 1/2 ltr. cremefraiche 18% (alt afhængig af antallet)
4 spsk. ketchup (evt. mere)
saft fra en 1/2 citron
salt
Evt. 1 fed hvidløg.
"fyld":
ca. 1/2 agurk
2 peberfrugter forskellige farver (syns skyld)
1 dåse majs
3 dl. frosne ærter
Først laver du dressingen i en skål (stor nok så resten kan være der..)
når den er lige i øjet, lader du den stå og hvile imedens du ordner resten.
Agurk og peberfrugter skæres i strimler og kommes op i skålen sammen med resten af indgredienserne..
Pastaerne lader du køle af og kommer op i tildsidst.. Drys evt. pastaen med bacon og pynt med tomat.
Du kan også lave en pasta salat med kødfyld.
Dressing:
1/4 eller 1/2 ltr. cremefraiche 18%
2-4 spsk. karry
salt
"Fyld":
kyllingekød (kan fåes i tern i alle supermarkeder)
1 dåse ananas i tern
1 bakke bønnespire
Stegt bacon i tern(kan undlades..)
Kan pyntes af med tomat, eller ananas.(brug fantasien
)
Håber du kunne bruge nogle af dem.. ellser må du få nogle flere..
Hilsen chris.