Mit bud på rejerne ville nok være "kæmpe" rejerne, og da de er så store kunne man muligvis halvere dem så de bliver mere lige... rejer er jo bøjet af natur, så måske en halvering ville få dem til at være mere samarbejdsvillige, hvad angår det med at være lige...
tempuradej???....
Her en en opskrift på tempura dej, som jeg plejer at komme hummer i... (tempura-hummer)
4 Personer:
2 æggeblommer
3 1/2 dl isvand
1 tsk Maizena
175 g hvedemel blandet med 1 1/2 tsk bagepulver.
Pisk æggeblommer og isvand sammen og tilsæt maizena, hvedemel og bagepulver, pisk dejen sammen med et par spisepinde (eller en alm. pisker) det gør ikke noget at der er klumper i.
Rør tilsidst dine rejer og de krydderier du vil have i.
Ryst overskydene dej af med en hulske og dyp dem forsigtigt ned i den hede olie...
put ikke allesammen i på en gang, da oliens temperatur vil falde ,og istedet for at stege ,så kommer dine rejer til at koge..
håber jeg var til nogen nytte..