/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Æg i æggekoger
Fra : smartguy1977
Vist : 1105 gange
40 point
Dato : 21-04-06 18:35

Hvordan kan det være at man skal bruge mindre vand jo flere æg man skal koge. Det gælder både for hård- og blød kogt. for eksempel skal der ikke bruges så meget vand til at koge 7 æg som der skal bruges til at koge 2 æg. Burde det ikke være omvendt.??

 
 
Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 21-04-06 18:40

der er vel bare ikke plads til mere vand så det er en måde at justere det på

Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 21-04-06 18:41

tænk på en gryde - jo flere æg jo mindre vand for at dække

Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 21-04-06 18:43

Det er fordi, æggene er kolde,og samler dampen og når dampen rammer æggene bliver dampen til vand igen, og falder ned på bunden og koger igen, det lød godt nok rodet, men det er sådan det hænger sammen

Accepteret svar
Fra : ilgp

Modtaget 50 point
Dato : 21-04-06 19:30

Hejsa.Jo flere æg der er i æggekogeren, des bedre holdes der på varmen.
Mvh ilgp

Godkendelse af svar
Fra : smartguy1977


Dato : 21-04-06 20:06

Tak for svaret ilgp.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste