Mon det kan være denne:
Torskerogn a la grecque
Af Nynne Sørensen i Webkokken
Ingredienser
1 dåse torskerogn
10 sorte oliven uden sten
1 spsk hakket persille
2 spsk creme fraiche
saft fra 1 citron
salt og peber
2 fed hvidløg
4 stykker ristet toastbrød
1 citron skåret i både
Fremgangsmåde
De sorte oliven hakkes fint. Mos torskerogn med en gaffel og bland creme fraiche, hakket persille og 2 fed knust hvidløg i.
Rør det til en jævn mos, pres saften fra 1 citron i og rør det godt sammen.
Smag til med salt og peber - men hold lidt igen med salt på grund af de sorte oliven.
Torskerognblandingen stilles på køl i mindst 1 time inden det serveres koldt på ristet toastbrød.
Skal det være en mere luksuriøs ret kan du servere rejer, asparges og lidt sort kaviar til.
Fundet her:
http://www.dr.dk/mad/opskrift.asp?inpOpskriftid=1675
Mvh Sonja