|
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 26-02-06 19:26 |
|
Ca. 50 min. ved 200 grader. Pak kartoflen/erne ind i staniol.
Men husk nu at skære et "kors" i kartoflen/erne før den/de bliver pakket ind.
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 26-02-06 19:26 |
|
De skal have et snit i toppen, hvori der kommes noget smør, indpakkes i staniol og så er det
175 grader i ca 1.5-2 timer.
| |
|
Kartofler i en bradepande med salt på bunden.
Ca. 1 time til de er møre, ved 200 grader. Stik med evt. strikkepind.
Hanne
| |
| Accepteret svar Fra : vil.du | Modtaget 20 point Dato : 27-02-06 01:06 |
|
Enig, det er ikke nødvendigt med staniol og det er heller ikke nødvendigt med krydset i toppen.
Bare bagepapir på en bageplade og ind i en times tid ved 180-200 grader.
Når man tager dem ud, kan man pakke dem halvt ind i staniol, det vil holde på varmen og har ellers ingen anden funktion.
Bag evt. flere af gangen, de kan varmes op i microovnen i flere dage, sådan har vi altid gjort her, da vi er meget glade for bagekartofler.
Bon appetit og venlig hilsen
Dorthe
| |
| Kommentar Fra : melbit |
Dato : 27-02-06 11:41 |
|
Hey.... Hvis du vil have virkelige lækre bagte kartofler? Så prøv at halvere dem, pensle skærefladen med olie og så lige et "bette" drys oregano eller mynte. Og så i ovnen indtil de har fået nok og er gyldne...... ca. 45 minutter Det er bare mums.....
Velbkomme fra Melbit
| |
|
Bagte kartofler med creme fraiche, strimlet skinke og purløg i/på dem - måååms!
| |
|
Fik engang denne underlige opskrift, men bruger den ofte:
½ l. cremefraiche
2 spsk. flormelis
2 spsk. karrykethup
lidt citronsaft
klippet purløg
Det hele blandes. Og derefter tilsætter du ristet bacon i skiver som du klipper i stykker.
Det smager helt vildt godt
Bag kartoflerne i 1-1½t ved 200gr. Server med dressingen
| |
| Godkendelse af svar Fra : rwo |
Dato : 09-03-06 12:33 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|