/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tilbehør til roastbeff
Fra : MSS
Vist : 880 gange
100 point
Dato : 27-01-06 10:06

Hej

Jeg skal lave en roastbeef næste weekend og savner lidt inspiration til tilbehøret ?

mvh
MSS

 
 
Kommentar
Fra : food_life


Dato : 27-01-06 10:10

- bordellaisesauce (rødvinsauce), ærter Bonne Femme (med bacontern & sauterede løgtern) samt pommes Duchess (kartoffelmos evt. fyldt med hakkede krydderurter og så sprøjtet i rosetter, herefter bagt i ovnen)

Velbekomme!

Kommentar
Fra : maria22


Dato : 27-01-06 10:13

En pastasalat som er lækker og anderledes!

Pastapenne/skruer
Olivenolie, tre spiseskeer
Frisk basilikum, en håndfuld
Otte-ti soltørrede tomater
To fed hvidløg.
Salt og Peber

Det kogte pasta røres med de øvrige ingredienser. Du får den skønneste pastasalat med god smag.
Hertil serveres godt brød.

Maria

Accepteret svar
Fra : Nordsted1

Modtaget 110 point
Dato : 27-01-06 10:19



Eller flødestuvede kartofler, og en spændende salat blandet af flere forskellige salater, piniekerner,
tranebær, avokado, små ærter, peberfrugter,tomater os alt hvad der ellers frister øjene og gane

Kommentar
Fra : molokyle


Dato : 27-01-06 10:28

Jeg er traditionsbunden:

Rødvinssovs, kogte hvide kartofler, brunede kartofler, blancerede grønne bønner/ærter, syltede asier og tyttebær kompot.

</MOLOKYLE>

Kommentar
Fra : frieda


Dato : 27-01-06 10:58

Eller a'la anglaise:

Yorkshire puddings

Her er en go opskrift: http://www.stylenetwork.com/Shows/NigellaBites/Recipes/roastbeef.html

en go rødvinssauce
grønne bønner
pebberrodsfløde

Kommentar
Fra : akle


Dato : 27-01-06 10:59

Spændende forslag, - da vi skal have Roastbeef i morgen, vil jeg prøve noget nyt tilbehør til en forandring!

Kommentar
Fra : Camillasmoster


Dato : 27-01-06 13:47

molo mein schatz - sq da ikke dét til ROASTBEEF......

Det er til OKSESTEG - forøvrigt måååms

Men ellers, hvis det er til kold roastbeef:

Kogte pillede aspargeskartofler, grofthakket rødløg, groftklippet purløg, dressing af balsamico smagt til med lidt vand, salt og peber - dét er sartme guf fru christoff!

Skal helst trække et par timer - god idé at lave det, mens kartoflerne er varme - så trækker de mest smag til sig.


Hanne

Godkendelse af svar
Fra : MSS


Dato : 27-01-06 14:03

Tak for svaret Nordsted1.
mvh
MSS

Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 27-01-06 14:35

Selv tak

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste