/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Benløse fugle.
Fra : akrolle
Vist : 751 gange
50 point
Dato : 16-01-06 17:04

Kender det udemærket,,,hva´med en asiatisk opskrift nogenlunde,DET ka´jeg bare ik´hit på.?? pfh tak.

 
 
Kommentar
Fra : emesen


Dato : 16-01-06 17:10

Du kunne lave en "fuglerede", som jeg en gang fik på en kinsisk restaurant.
Men jeg kan ikke huske hvad der lå i reden.

Fuglereden er lavet af kartoffel strimler, tror jeg nok.

Accepteret svar
Fra : Klumme

Modtaget 60 point
Dato : 16-01-06 17:11

En enkel måde.

Brun "fuglene" som du plejer. Tag dem op, og tilsæt saucen Conimex soya, hakket frisk eller syltet ingefær, koriander (helst frisk) og lidt chili. Jævn saucen så den er passsende og læg fuglene tilbage i saucen. Lad det hele småsnurre til kødet er mørt. Server med Basmati ris blandet med vilde.

Kommentar
Fra : KathrineE


Dato : 16-01-06 17:12

Hmmm, mener du at du gerne vil lave benløse fugle med et asiatisk pift?? Der er jo ikke meget Asien over denne ret...
Hvis du bare søger opskriften er her et link;)
http://www.opskrifter.dk/Opskrift_91.100.0.html?g_load_recipie=1&g_sort=meat


Kommentar
Fra : Klumme


Dato : 16-01-06 17:13

Eller server fuglene i Ems' fuglereder LOOL bare de ikke er af chokolade

Kommentar
Fra : eskild8720


Dato : 16-01-06 17:15

Du kan også gå ind i
http://www.dk-kogebogen.dk/
søg under opskrifter så er der bla. opdelt i lande.
Der er mange wokretter(under asien)minder om benløse fugle.men mange flere muligheder.Der er også wiskeysause som du har efterlyst tidligere,bare søg under opskrifter
god fornøjelse
eskild

Kommentar
Fra : Klumme


Dato : 16-01-06 17:16

Altså KathrineE

Man kan da lave alting om.... Benløse fugle kan da laves på grønlandsk, hvis man lige bruger sin fantasi og sin "mentale smagsevne"

Godkendelse af svar
Fra : akrolle


Dato : 17-01-06 09:14

Tak for svaret Klumme.

Kommentar
Fra : Klumme


Dato : 17-01-06 10:26

Det var så lidt akrolle. Har du prøvet opslriften?

Glemte lige, at du nok skal tilsætte ½ - 1 hønsebouillonterning, da jeg ikke formoder du har noget fond at gøre godt med. Lidt tomatpure eller tomatpasta gør sig osse godt i saucen

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste