|
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 16-12-05 19:55 |
| | |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 16-12-05 21:27 |
| | |
| Accepteret svar Fra : rosekamp | Modtaget 340 point Dato : 16-12-05 21:29 |
|
Prøv at kig på: http://www.foedevarestyrelsen.dk/FDir/Publications/2004100/Rapport.pdf (søg på "ovalt" inde på siden) eller http://www.jordtilbord.dk/article_print.asp?id=115
Igen står der kun noget om lovgivningen. Kontrolmærket er et producenten får tildelt og som det sikkert ikke er meningen at forbrugeren selv, men forhandleren, skal kunne tjekke.
Citat "Kontrolmærke (autorisationsnummer) Alle færdigpakkede varer med kød, mælk, æg og fisk, der ikke er fremstillet i detailleddet, skal mærkes med det kontrolmærke, som producenten har fået tildelt. Formålet er, at kontrollen let kan se, om varen kommer fra en autoriseret virksomhed og hvilken virksomhed, der er tale om."
Rosekamp
| |
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 16-12-05 21:31 |
| | |
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 16-12-05 21:35 |
| | |
| Kommentar Fra : andersit |
Dato : 17-12-05 01:05 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : andersit |
Dato : 17-12-05 13:08 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|