Du mangler eddiken, der skal faktisk eddike i de marengs.
Ca. 40 stk
3 æggehvider
150 g. sukker (1 3/4 dl)
1 tsk. eddike
2 spsk, cacao Ikke chokolade, for det får massen til at smelte og flyde ud når de bages.
og hakkede nødder.
Hviderne piskes stive og derefter piskes endnu et par minutter.
Halvdelen af sukkeret kommes i og der piskes videre i et minut.
Resten af sukkeret. eddiken og cacao og nødder røres i, og dejen formes med to skeer, til store toppe og sættes på bagepapir.
Der bliver to plader.
Bages i ca 45 minutter, øverst i ovnen, ved 100-125 gr. i almindelig ovn.
'
I Varmluftovn bages i ca 3 timer ved 75 gr. Midt i ovnen.
Ovnen skal ikke være forvarmet.
I varmluftovn kan du bage to plader af gangen, placeres så øverst og nederst.
mvh dova