|
 | Rejer i "tartelet-skaller" Fra : MSS | Vist : 1567 gange 100 point Dato : 01-07-05 12:37 |
|
Hej
Jeg har købt nogle tartelet-agtige "skaller", som jeg vil bruge til en forret. Jeg vil gerne lave noget reje-agtigt stuvning af en art, men ved ikke lige hvad ??
mvh
MSS
| |
 | Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 01-07-05 12:39 |
| | |
 | Kommentar Fra : miritdk  |
Dato : 01-07-05 12:40 |
| | |
 | Accepteret svar Fra : Klumme |  Modtaget 110 point Dato : 01-07-05 12:43 |
|
Ellers kan du bruge den gl.dags facon.
Bag en "Bechamel" (hvid sovs) op, men brug fiskebouillon i stedet for mælk smag til med lidt hvid peber og citronsaft. Bag saucen godt igennem, så gluten nedbrydes.
Put derefter det i du kan li... asparges snitter, muslinger, fiskeboller, og rejer til sidst. Rejerne kan blive hårde hvis de får for meget varme. Hæld det i tarteletskallerne og pynt med lidt dild og en citronbåd, og vupti... du hører klapsalver LOOOL
| |
 | Kommentar Fra : vivi1959  |
Dato : 01-07-05 12:44 |
|
Hej MSS.
Noget, der smager rigtigt godt, er en blanding af muslinger, rejer og champignons + måske lidt asparges i en hvid sauce. Lidt mere fyldigt, så hælder du det over en rullet fiskefillét og 1 lille stk ørred. Det giver også en flot farvesammensætning, da ørreden jo er rød. det bryder den ferske farve.
Venligst Vivi
| |
 | Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 01-07-05 13:10 |
|
Hvis du kan li en lidt anderledes smag på stuvningen, så giv den et skvæt Noilly Prat
eller lidt tør hvidvin.......
| |
 | Godkendelse af svar Fra : MSS |
Dato : 01-07-05 13:50 |
| | |
 | Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 01-07-05 20:39 |
|
Det var så lidt MMS. God fornøjelse.....
Klumme
| |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|