|
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 08-04-05 13:18 |
| | |
| Accepteret svar Fra : mcloud | Modtaget 285 point Dato : 08-04-05 13:51 |
|
Hej Tulletine
Til 250 gram rør:
800 gr spinat
40 gr smør
salt
60 gr finthakket skalotteløg
2 cl. cognac
3 spsk piskefløde
1 æg
8o gram revet Tomme de savoie
70 gr hakkede valnødder
kværnet peber
friskrevet muskatnød
Lav en god bechamelsauce med 30 gr lagret Mimolette og 100 gr tomme de savoie.
Hæld saucen hen over de fyldte rør, der er kogte ,og drys med rasp og dryp med lidt smeltet smør og ind i ovne i ca 20 minutter på 180-200 grader.
mvh mcloud
| |
| Kommentar Fra : dadman |
Dato : 19-04-05 11:16 |
|
Hej!
Skal du lave det helt enkelt, så er blandingen helbladet spinat, ricottaost ristet bacon og parmesan samt lidt ristet bacon eller skinketern altid en god ide. Det giver en god konsistens og smagen er kanon! Læg dem i et ildfast fad og bag dem med noget tomatsauce over, kan evt. laves helt enkelt af en dåse flåede, et fed hvidløg, et dryp olivenolie, salt, peber og basilikum. Blend det og hæld det over. 15-20 min. ved 200 c. så skulle det være i orden. Salat (kraftig) til.
Dadman
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|