|
 | Kommentar Fra : dova  |
Dato : 24-12-04 01:20 |
|
Jeg plejer at koge medisteren for sig selv, og så lægge den i bradepanden ved siden af anden det sidste kvarters tid før anden er færdig, og det bliver rigtig godt.
mvh dova
| |
|
hvis det er en god medister (mager), som fra vores eget lille slagtehus, så undlad at koge den først, og gør dereftr som dova anbefaler. mums.
god appetit.
...aase
| |
|
slagteren sagde - ligesom frikadeller, ca. 15-20 min. tid.
og det er hos ham, vi har købt den.
...aase
| |
 | Accepteret svar Fra : aasenissum  |  Modtaget 50 point Dato : 24-12-04 12:02 |
|
slagteren sagde - ligesom frikadeller, ca. 15-20 min. tid.
og det er hos ham, vi har købt den.
...aase
| |
|
vores medister var efter vores smag en anelse bleg efter de 20 min. ved 200 grader, så den fik lige en bittelille svitzer under grillen. tyk, saftig og sprød.
| |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|