/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
holdbarhed surrib? Potkæse?
15-12-04 15:36
: aasenissum
24-12-04 14:06
: nicka
24-12-04 15:28
: aasenissum
holdbarhed surrib? Potkæse?
Fra :
nicka
Vist : 4230 gange
100 point
Dato :
15-12-04 14:32
Så skal jeg igang med at lave surrib, men kan nogen fortælle mig hvor lang tid holdbarheden mon er? Jeg tænker på at der jo er temmelig meget eddike i så det kunne være at der var længere holdbarhed end ved alm. pålæg. Mens jeg lige er igang - hvad med potkæse, kan man udover snaps, cognac og rom måske bruge portvin?
go jul til alle
m.v.h Nicka
Accepteret svar
Fra :
aasenissum
Modtaget 110 point
Dato :
15-12-04 15:36
det vil gå ud over holdbarheden og det ville være synd, for pokäse er bare mums.
Godkendelse af svar
Fra :
nicka
Dato :
24-12-04 14:06
Tak for svaret aasenissum.
Kommentar
Fra :
aasenissum
Dato :
24-12-04 15:28
god smovsetur og tak
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408849
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.