|
| Accepteret svar Fra : 3773 | Modtaget 60 point Dato : 08-12-04 15:48 |
|
Brugsen havde da vist kyllingelår, både over og under- på bud. Altid nemt og godt.
Køber du dem i pose, smider du en hønsebouillon terning i en kop vand. Opløs denne og i bunden af et ildfast fad. Kyllingen i og drys med rigelig grov salt. Vend efter en halv time. En gang flutes ind de sidst 12 minutter.
= dovne ungkarles hofret. Nemt bekvemt og stort set 0 opvask.
| |
| Kommentar Fra : rpje |
Dato : 08-12-04 15:50 |
|
Italiensk inspireret fadkoteletter.
Du skal benytte et eller to fed hvidløg, et løg, 2 teske timian, 2 spiseske oregano, 1 ¼ piske eller let fløde, Tomat puré, ris efter behov, og X antal fadkoteletter X = antal personer.
Du hakker løgnene, krydre koteletterne. Placer disse ting I et åben fad. Derefter tilfør du fløden og tomat puré. Det skal ha omkring 1 time ved 180.
Når der så er en halv time igen ja så skal der noget vand over til ris
Der må serveres brød til.
Det smager ubeskriveligt
BON APPETIT
MV
Peter Jensen
| |
| Kommentar Fra : valde. |
Dato : 08-12-04 15:51 |
|
Uha, jeg kan ikke lide piza! - Nå det er heller ikke mig, der er sulten, det er Malle, Du må hen og kigge der er masser af færdige retter, selv bøf stroganof. Jeg husker ikke navnet men dem der med farmors frikadeller de laver nogle, færdigretter man sagtens kan spise,
Kartoffelmos, kartofler i glas, der måske er beregnet til at lave sukkerbrune kartofler af, de kan bruges som almindelige kartoffelretter. Alt det med skruer og pasta adr siger jeg.
Endelig kan du da gå ind i en kinesisk restaurang, ping hinhg tjing. God appetit mente jeg
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|