Her er et bud
Chilli con carne
Antal personer: 4  
                                                                                                 
500 g. hakket oksekød    
2-3 løg    
2 dåser flået tomater    
2 dåser kidnybønner (i saltlage)    
1 stang kanel    
1-2 hele chili    
200 g. soltørrede tomater i olie    
2 fed hvidløg    
1 tsk. spidskommen    
1 dl. vand    
Salt/peber       
Løg hakkes fint, og svitses sammen med oksekødet. de flået tomater hældes ved kødet/løg sammen med 1 dl. vand. Hvidløg/chili (uden kerner)/soltørrede tomater (med olie) blendes (evt. hakkes fint), og tilsættes retten, sammen med den hele stang kanel, spidskomme salt og peber. Lad det simre i ca. 1 time. tilsæt derefter de afdryppede kidnybønner og lad det simre i yderlig en ½ time. 
Tag kanelstangen op før servering 
Tips:
Serveres med groft brød. evt. salat.  
Mvh
GCH