|
 | Kommentar Fra : dova  |
Dato : 19-11-04 17:55 |
|
Ja, det kan du sagtens gøre.
Du skal bare ikke koge dem så de er for udkogte, for så går kartofler i stykker når man varmer dem igen.
mvh dova
| |
 | Accepteret svar Fra : frieda  |  Modtaget 60 point Dato : 19-11-04 17:55 |
|
Ja, det kan godt lade sig gøre.
En anden go mulighed er at sautere dem let i smør
frieda
| |
 | Kommentar Fra : dova  |
Dato : 19-11-04 17:55 |
|
Ja, det kan du sagtens gøre.
Du skal bare ikke koge dem så de er for udkogte, for så går kartofler i stykker når man varmer dem igen.
mvh dova
| |
 | Kommentar Fra : frieda  |
Dato : 19-11-04 17:55 |
|
Ja, det kan godt lade sig gøre.
En anden go mulighed er at sautere dem let i smør
frieda
| |
 | Kommentar Fra : liseaa  |
Dato : 19-11-04 18:02 |
|
I princippet kan det godt. Masser af restauranter gør det.Pas dog på at de ikke kommer i kog igen. Men hvor lang tid skal de forkoges inden de skal varmes? for du kan jo btuge det gamle trick, med en høkasse ( varm dyne eller anden isolerende materiale)
hilsen la
| |
 | Godkendelse af svar Fra : nicka  |
Dato : 19-11-04 19:13 |
| | |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|