|
| Accepteret svar Fra : SuperJan | Modtaget 60 point Dato : 31-07-02 22:18 |
|
Du skal bare koge dem i en stor gryde med vand og salt ca 10 min, og ja du skal pille skralden af først.
Derefter severer du dem med smør og groft salt.
Har lige spist 1 idag, og det smager noget så dejlig...
Jan
| |
| Godkendelse af svar Fra : laurenzio |
Dato : 01-08-02 10:46 |
| | |
| Kommentar Fra : litium |
Dato : 30-10-02 03:06 |
|
Hej laurenzio
Jeg plejer at grille dem efter de er pillede grillede majskolber er det bedste i hle verden. Og hvis det nu ikke er grillvejr udenfor, så kan man faktisk godt gøre det på en kogeplade. Man lægger bare noget aluminium på pladen og "griller" dem. Det bliver selvfølgelig ikke lige så godt som at gøre det på en grill, men det virker. Bagefter dypper du dem ned i noget saltvand, og når de så skal spises, er det lige før du kan høre englene synge og solen skinne.
God appetit!!
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|