/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
pattegris i webergrill
Fra : ekelin
Vist : 1995 gange
200 point
Dato : 03-06-04 19:12

er der nogle der ved hvorlænge en pattegris på 8 kg skal have i grillen?jeg har søgt på nettet men det er nogle meget størrer grise til størrer grill og den er også udbenet.

 
 
Kommentar
Fra : ans


Dato : 03-06-04 20:37

Ring til en slagter og spørg ham. Så får du sikkert også nogle "fif" af ham.

Velbekomme.

ans

Accepteret svar
Fra : Sunowich

Modtaget 210 point
Dato : 03-06-04 20:54

Altså man plejer at sige en time pr kg men er det i en lukket weber vil jeg skyde på under den halve tid.
Mvh Sune

Kommentar
Fra : dabj


Dato : 03-06-04 21:11

Lige en fidus.
Jeg købte et digitalt stegetermometer med langt følerkabel i Føtex for 100 kr.
Termometret kan gå ned gennem spjældet i en Weber og anbringes midt i det tykkeste sted i grisen (formodentlig skinken).
Den medfølgende brugsanvisning fortæller hvilken temp. termometret skal indstilles til.
Når grisen er færdig alarmerer termometret.
Nemt og enkelt og så lukker du ikke varme og fugt ud af grillen hver gang du ellers skal se til "svinet"

Mvh
dabj

Kommentar
Fra : ans


Dato : 03-06-04 22:40

> Sune
En helstegt/fyldt pattegris på 12-15 kg. skal have 5-5½ time over åben ild.

> ekelin
Denne opskrift er på en fyldt pattegris på ca. 12-15 kg.
http://www.dk-kogebogen.dk/visopskrift.php?id=3134

mvh ans

Kommentar
Fra : ans


Dato : 03-06-04 22:45

Fremgangsmåde:
Alt efter hvilken slags grill I bruger svinger stegetiden fra 4 ½ til 6 ½ time.
Men spørg der hvor I køber grisen og lejer grillen.

Sørg for at grisens svær er snittet, gnid den godt ind i salt.
Kom den over på den forvarmet grill, lad den forstege 1 times tid.

Fra denne side http://www.kokkeleg.dk/default.asp?content=opskrift&id=988
Du kan selv ændre i opskriften øverst på siden ved at skrive hvor mange personer I skal være.

mvh ans

Kommentar
Fra : Sunowich


Dato : 04-06-04 16:24

Øhh de gange jeg har været til den slags var der altid noget af det inderste der skulle have ekstra timer
Hej Mvh Sune

Kommentar
Fra : ekelin


Dato : 08-06-04 19:18

hej Sune du kom tættest på grisen skulle have godt 4 timer med god varme mvh ekelin

Godkendelse af svar
Fra : ekelin


Dato : 08-06-04 19:19

Tak for svaret Sunowich.
                        

Kommentar
Fra : ans


Dato : 08-06-04 19:22

Hvor meget skulle din pattegris så have?

Kommentar
Fra : Sunowich


Dato : 09-06-04 09:29

Takker og Bukker
Bon Appetit


Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste