|
| Kommentar Fra : tedd |
Dato : 01-06-04 20:15 |
|
Du behøver ikke at brune dem først og du kan da sagtens smøre pesto imellem!
Mit skud er ca. 3/4 time i en 200 grader varm ovn, men hold lige øje med det! Når bacon er færdigt er mørbraden det osse!
| |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 01-06-04 20:19 |
|
Hejsa
Hvad angår tid, så kan jeg ikke hjælpe dig, jeg "føler" mig frem. Det afhænger jo helt efter kødets tykkelse, temperatur osv.
Hvorfor dog ikke vikle din mørbrad med bacon, og så helstege den på panden? Udskæres herefter i mellemtynde skiver, dekoreret med grønne asparges (ferske og svitset af i pandens fedtstof - så bibeholder de smag og sprødhed).
Pesto... hmm! Det må være en smagssag, men jeg ville nok droppe det, da kødsmag og baconsmag er smagsindtryk nok (for mange smagsvarrianter efter min mening).
Hygge...
Søren
| |
| Kommentar Fra : Franksp |
Dato : 01-06-04 20:29 |
|
Hej 888
Wibbi's opskrift, vil jeg "varmt" anbefale. Den bruger jeg selv. Temp. i alm. ovn = 160 gr. og i varmluftovn = 150 gr. Brug evt stegetermometer, det gør jeg.
mvh
Franksp
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 01-06-04 20:33 |
|
Hvorfor kun bøgesmuld, CLAN.
Har lige fået en grill-røger i bryllupsgave.
Hjælp, ikke megen brugsanvisning, men glæder mig meget til at eksperimentere.
Ellers nogle gode råd!!!!!
frieda
| |
| Kommentar Fra : ahtn |
Dato : 01-06-04 20:34 |
|
denne her er godt nok ikke beregnet til at lave i ovn - men har du en stegegryde - så bliver det altså rigtig godt:
Mørbrad stegt som vildt:
4-6 pers.
1-2 mørbrader
baconstrimler
røget bacon - (og det skal være rigtig røget bacon, som du skærer i tern og bruner sammen med mørbraden)
2. dl. rødvin
2 dl. vand
2 dl. piskefløde
salt - peber - evt. knuste enebær
ribsgele og jævning
kødet omvikles med baconstrimer og brunes i smør, sammen med bacontern. rødvinen hældes ved og når den er kogt lidt ind, tilsættes vand (og evt. lidt knust enebær) kødet snurrer (ikke koge helt vildt) under låg i ca 30 min. derefter tages det op og holdes varmt (pak det ind i stanniol). saucen koges lidt ind, tilsæt fløde, saucen jævnes og smages til. Der kan serveres bagt kartoffelmos til eller alm. kartofler, pommes frites eller evt. ris og en lækker salat.
det smager bare herregodt.
et tip: del mørbraden i 2 dele - ellers bliver den ikke ordentlig brunet i stegegryden.
mvh ahtn.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|