|
| Accepteret svar Fra : grausen | Modtaget 210 point Dato : 01-06-04 13:30 |
| | |
| Kommentar Fra : 1133 |
Dato : 01-06-04 13:45 |
| | |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 01-06-04 14:47 |
|
1133... glem alt om Safran, det er kun et farvestof. Du kan lige så godt bruge Gurkemaje (også et krydderi).
Kog dine kyllingestykker først, så er de for det første møre og alle de der kedelige baktusser er slået ihjel. Du slipper også for rødt kød ved benene. Kog dem evt i en saltet og krydret lage. De kryderrier eller urter du benytter, er det kun smag og fantasi som sætter grænsen for.
Lad stykkerne afkøle, smør/pensel dem med BBQ dressing irørt lidt honning og evt. en anelse madolie.
Til sidst (på en kuglegril) kommer du lidt røgesmuld (bøgesmuld) på kullene, lukker for kuglegrillen i 5-10 min. (kødet hæves op så højt som muligt). Herved opnår du en røgsmag også... mums
Velbekomme
Søren
| |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 01-06-04 14:53 |
| | |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 01-06-04 14:57 |
| | |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 01-06-04 15:09 |
|
Sidste opskrift fra mine kyllinger
Rør smør og lime (saften fra lime frugter - en citrusfrugt), riv evt. lidt af den grønne skal med i blandingen.
Fjern skindet fra dine kyllingestykker (igen forkogte). Gril dem alt imedens du smøre med dit lime-smør. Vend og smør tit og ofte.
Nu blev jeg sg* helt sulten
Søren
| |
| Kommentar Fra : Mordex |
Dato : 01-06-04 15:16 |
|
>>CLAN
Nu vil jeg ikke diskutere med højere magter end mig men jeg mener og ved at ris med safran smager anderledes end ris uden safran.........
Mordex.
| |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 01-06-04 15:24 |
|
NB: Mener stadig (mig) at Safran er noget opreklameret fis, og det koster en arm og en bondegård (kg/pris).
Gurkemeje f.eks fra SantaMaria gør det samme trick og koster under 1/10 del af Safran.
Men igen... det er jo kun min mening, og slet ikke det spørgsmålet går ud på
Søren
| |
| Kommentar Fra : Mordex |
Dato : 01-06-04 15:26 |
|
Det er nemlig det. Alle har sin mening, og min var kun et forslag. Så alle har i principet ret....
God dag.....
Mordex.
| |
| Kommentar Fra : wibbi |
Dato : 01-06-04 15:44 |
|
safran har en meget speciel smag - ret parfumeret. personlig bryder jeg mig ikke om den.
men apropos kylling, så er det en god idé at koge dem først og dernæst marinere dem, f.eks. med olivenolie, soya, peber, citron og ahornsirup - og eventuelt hvidløg. Det giver en god smag.
| |
| Godkendelse af svar Fra : 1133 |
Dato : 01-06-04 17:22 |
|
Tak for svaret grausen.
SYOP
I ER BARE GODE
jeg havde ikke forvente så mange svar
hygge hejsa
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|