|  | 		    
					
    
        
            
                
                |  |  | Hej!
 Jeg har købt en rulle rå marcipan og vil lave roser af den.
 Mit problem er at jeg engang har fået af vide at man kan blande noget i så den bliver mere fast og kommer til at smage lidt som den marcipan der er på nogle af kagerne i en bager... Nogle der ved hvad det er??????
 HJÆLP!!!!
 
 
 
 |  |  | 
 |  |  | 
 
                Neeej, ikke mandelessens!
 Marcipan ER mandler!!
 Camillasmoster
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  ans  | 
 Dato :  12-05-04 15:17
 | 
 |  | 
 
                Roser: 100 g ODENSE Ren Rå Marcipan æltes sammen med 1 tsk. rød bolsjefarve og 2 spsk. flormelis. Rul massen tyndt ud i en plasteclomme og stik ud med et æggebæger. 3-5 stykker lægges i reække og rulles sammen.
 Fra denne side  http://www.odensemarcipan.dk/Default.asp?ID=370 mvh ans
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  pabloj  | 
 Dato :  12-05-04 15:27
 | 
 |  | 
 
                Hej 
 Jeg kommer lidt glukose i, det giver en lidt mere sej marcipan.
 Bladene laves af en rulle du trykker lidt flad, skærer ud i skiver og trykker så formen passer på et blad.
 Du kan købe dem i Metro men der er ikke blade på.
 Jes
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  netper  | 
 Dato :  12-05-04 17:01
 | 
 |  |  |  |  | 
 |  |  | 
 
                Tak for svaret SonjaAS. Det var lige det der skulle til.
                        
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Du har følgende muligheder |  | 
 |  | 
            
               
                    Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
 Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
 |  |  | 
 |  |