Panaeng curry paste:
10 dried long red chillies, deseeded and chopped
5 shallots, chopped
4 cloves garlic, chopped
2 stalks lemon grass, chopped
2,5 cm piece galangal, chopped
1 tsp ground coriander seed
1 tsp ground cumin
3 coriander roots, chopped
1 tsp shrimp paste
2 tbs roasted peanuts
Using a pestle and mortar or a grinder, blend all the ingredients together
until they form a smooth paste.
Har ikke selv forsøgt mig med ovenstående, men opskriften kommer fra min
ellers udmærkede Thai kogebog "The taste of Thailand" af Vatcharin
Bhuminchitr. Bor du i Købehavnsområdet kan alle ingredienserne findes i de
asiatiske supermarkeder bag hovedbanegården.
Mvh.
Marianne
"fuldfart" <fuldfart.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
news:G3SF8.11909$4f4.504875@news000.worldonline.dk...
> Jeg ønsker at lave min egen Panang Karry, men er ikke helt sikker på
> hvad og hvor meget der skal i, er der én behjælpelig sjæl, der lige
> ligger inde med en opskrift på denne slags karry.
> Jeg kunne også godt bruge at få af vide hvad det er der er specielt ved
> grøn, rød og andre slags karry.
> Links til danske eller engelske sites kan evt. også bruges.
>
>
>
> --
> Leveret af:
>
http://www.kandu.dk/
> "Vejen til en hurtig løsning"
>