/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
hvad kan jeg lave af gammelt franskbrød????
06-04-04 20:35
: granslam
06-04-04 20:37
: ans
06-04-04 20:39
: TQsen
06-04-04 20:39
: ans
06-04-04 20:46
: jakjoe
06-04-04 20:55
: refi
06-04-04 21:11
: vense
06-04-04 21:25
: Sunowich
06-04-04 21:27
: Sunowich
06-04-04 22:08
: Teil
06-04-04 22:11
: Camillasmoster
06-04-04 22:12
: Camillasmoster
06-04-04 22:34
: Sunowich
06-04-04 22:35
: Sunowich
08-04-04 09:20
: granslam
08-04-04 14:02
: lilleli
hvad kan jeg lave af gammelt franskbrød?~
Fra :
lilleli
Vist : 4041 gange
200 point
Dato :
06-04-04 20:25
Har altid lidt svært ved at bare smide rester af brød ud - gemmer rugbrød til øllebrød og plejer at lave rasp af gammelt franskbrød-
Men nu har jeg efterhånden et stort lager i fryseren af rasp og alle naboerne er forsynet - så jeg vil gerne have et bud på hvad jeg ellers kan bruge mit gamle franskbrød til. ER der eventuelt kager eller lign. hvori der indgår gammlet franskbrød????
Jeg takker for svarene...
karen
Kommentar
Fra :
granslam
Dato :
06-04-04 20:35
hvad med croutoner til salater. evt krydret lidt
mvh Granslam
Accepteret svar
Fra :
ans
Modtaget 210 point
Dato :
06-04-04 20:37
Du kan lave arme ridder
http://food4u.dk/opskrift/default.asp?id=2827
Så er der en sommerdessert med skovbær
http://www.dr.dk/mad/Opskrift.asp?inpOpskriftID=240
mvh ans
Kommentar
Fra :
TQsen
Dato :
06-04-04 20:39
Du kan jo give det til fuglene eller fodre ænderne
. Men croutoner smager dejligt - specielt med lidt hvidløg på
Kommentar
Fra :
ans
Dato :
06-04-04 20:39
Og hvad med en brødbudding med whiskeysauce
http://www.gocajun.dk/gocajun/_caj_htm/opskrift/Br-Pudding.htm
Kommentar
Fra :
jakjoe
Dato :
06-04-04 20:46
Studenterbrød.....det kunne det også indgå i.
Kommentar
Fra :
refi
Dato :
06-04-04 20:55
Ned til nærmeste sø - ænderne vil elske dig i denne til hvor det er ællingetid.
Kommentar
Fra :
vense
Dato :
06-04-04 21:11
Gammeldaws æblegrød:
Steg rasp på panden med sukker. Læg lagvis raspen og æblegrøden i en skål. Øverst pisket flødeskum og evt. syltetøjs eller rips " klatter"
Desuden er rasp også godt i frikadeller.
Kommentar
Fra :
Sunowich
Dato :
06-04-04 21:25
Hvis det ikke er helt knastørt så det stadig er muligt at skære i skiver kan du tage et glas der trykkes ned i brødet og derjes så der fjernes en rund skive i midten i brødet derefter lægges brødet på en varm stegepande med smør på Så slås et helt æg ud i hullet på brødskiven og steges som spejlæg og vendes efter lidt tid ægget vil fortrinsvis blive i hullet men noget af hviden vil lægge sig på resten af brødskiven Nydes med lid ketchup på Ungerne elsker det
Bon Appetit
Mvh Sune
Kommentar
Fra :
Sunowich
Dato :
06-04-04 21:27
Når jeg laver brasekartofler af "resterne fra i går" blander jeg også tit brødtern ristet på panden med i blandingen
Mvh sune
Kommentar
Fra :
Teil
Dato :
06-04-04 22:08
Vi gemmer det til hesten.
Kommentar
Fra :
Camillasmoster
Dato :
06-04-04 22:11
Du kan bruge gammelt franskbrød i fars, f.eks. frikadeller, kødboller, forloren hare o.s.v.
Kommentar
Fra :
Camillasmoster
Dato :
06-04-04 22:12
Eller hvad med en makronkage, hvor man normalt bruger tvebakker?
Kommentar
Fra :
Sunowich
Dato :
06-04-04 22:34
Ok så lige linket til arme riddere Det var ikke sådan jeg lærte det af min mor engang men der var også anderledes trange kår dengang *s*
Min opskrift er sådan tag noget tørt brød gerne mere end 2 dage gammelt Dyb det hurtigt i mælk i en dyb tallærken dyp det derefter i en dyb tallærken med en blanding af sukker og kanel Steg derefter brødskiverne i smør på en varm pande så blandingen karamelliserer
Mvh Sune
Kommentar
Fra :
Sunowich
Dato :
06-04-04 22:35
Ups glemte lige Spises med gaffel og med en god kop varm te til
Mvh sune
Kommentar
Fra :
granslam
Dato :
08-04-04 09:20
hej lukker du ikke lige dit spørgsmål tak
mvh Granslam
Godkendelse af svar
Fra :
lilleli
Dato :
08-04-04 14:02
Tak for svaret ans.
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408925
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.