Morten Wartou <donteventryspammingme@lokum.nu> wrote:
> "rasmus carlsen" <rasmus.carlsen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
> news:3cc420e9$0$78766$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> >
> > "delfin" <delfin.news@kandu.dk> skrev i en meddelelse
> > news:hxTw8.1429$kp3.122185@news010.worldonline.dk...
> > > Kan man fryse frisk pasta og skal man tilberede den inden frysning ?
> > jeg smider bare pakken i fryseren ...
>
> Jeg smider den i skraldespanden. Køb jer dog en gang god tørpasta - det er
> adskillige gange bedre. Prøv f.eks. Agnesi Festaiola, en italiensk pasta. I
> en 250 grams pakke er der 8 æg og resten er mel. Simpelt, men er melet af
> den rigtige kvalitet (og det er et af mange problemer med danskfremstillet
> "frisk" pasta), og tørres det korrekt, bliver produktet fremragende. Kan
> købes i ISO.
Jeg er helt enig med Morten. Frisk pasta har ikke en skid med pasta at
gøre. Brug det til hundefoder.
Tørpasta er det eneste rigtige - der kan du styre nøjagtigt hvor al
dente den skal være og hvilken kvalitet du vil købe.
De Cecco (Irma)
Barilla (nogen gange i Netto)
Jeg vil gøre opmærksom på at der er en deltilsætnihngsstoffer i tørpasta
med æg, så derfor bør man være særlig opmærksom på dette.
--
Med venlig hilsen Jesper
)
http://www.gylling.net/
ftp://80.197.181.14/ - kører ikke altid